Artikler

Nedskalerte med stor suksess!

I en splitter ny leilighet på toppen av Tangvall Arena nyter familien Roland sin nye tilværelse. De har mer enn halvert boligstørrelsen, og har planlagt alt ned til minste detalj. De trives godt med beliggenheten – og har ikke planer om å flytte igjen.

Les hele artikkelen her
Tidligere fotballproff valgte Søgne som familiens nye hjemsted

Høyt og luftig, med sjøen på flere kanter, bor Harpa Lind Harðardóttir og Stefán Gíslason. De har både tegnet og vært med på å bygge drømmehuset her på Langenes, nærmere bestemt i Kilenesvegen. Familien på fem kommer fra Island, men Stefáns jobb som fotballproff har sørget for mange stopp rundt om i Europa, før de landet i Søgne. Med på lasset er også den tolv år gamle chihuahuaen Bella, som flyttet til Norge for å bli pensjonist.

Les hele artikkelen her
Bygget drømmehuset i Søgne

I Oftenesviga bor Marius M. Olsen og Annelin Skjellerup Kløvimo. Sammen med barna Elian på fem og Hermine på ni, forlot de storbylivet i Oslo og flyttet inn i splitter nytt hus i desember 2022. Både små og store har allerede rukket å stifte nye bekjentskaper i nabolaget, og stortrives med den landlige, naturnære beliggenheten.

Les hele artikkelen her
Barnevennlige Søgne

Det er godt å være barn i Søgne! Og når barna har det bra er det temmelig greit å være voksen også. I Søgne er veien kort til lunsj på et svaberg eller kveldsmat på en benk i skogen.

Les hele artikkelen her
Paradiset som er Søgnes skjærgård

Søgneskjærgården er virkelig noe for seg selv! Kystlinjen er en av Norges vakreste, med mer enn 1 200 holmer og skjær – hvor de aller fleste er tilgjengelige for offentligheten. I Søgne er de fleste holmene ubebygde, og her kan velge og vrake i alt fra nakne, saltskurte skjær ytterst i havgapet - til usjenerte, lune sandstrender.

Les hele artikkelen her